Simbioza BTC City LAB odpira prostor za potrpežljive prostovoljce/-ke, ki želijo svoje veščine in znanja deliti s starejšo populacijo, hkrati pa pridobivati izkušnje dela s starejšimi. 


Simbioza BTC City LAB je stičišče pametnih tehnologij, rešitev, naprav in produktov za starejše uporabnike (za vse od 50+). Naš namen je, da bi starejši populaciji ponudili ustrezno podporo in izobraževanje tako na področju pametnih tehnologij kot tudi na področju ponovne reaktivacije in socialne vključenosti v okolje. Izobraževanja, ki jih ponujamo uporabnikom v okviru programa Tretja Kariera so razdeljena na: področja uporabe računalnika, pametnih telefonov, digitalne fotografije, tabličnih računalnikov in e-storitev. 


V prihodnjih mesecih načrtujemo tudi razvoj dveh novih programov- Accelerator55+ in Senior pripravnik.

 

Ponujamo fleksibilen urnik po dogovoru ter možnost opravljanja študijske prakse.
Z energijo mladosti podpiramo izkušnje modrosti. Pridružite se nam!

Simbioza se je začela kot vseslovenski medgeneracijski projekt e-učenja, pri katerem so poglavitno vlogo prevzeli mladi prostovoljci. Njihova vloga bo ključna tudi letos.

KONTAKTIRAJTE NAS
Tukaj smo, da vam pomagamo!
Simbioza Genesis, socialno podjetje, Dunajska 22, 1000 Ljubljana Telefon: 040-778-475, Elektronska pošta: lab@simbioza.eu

KJE SE NAHAJAMO?

Spodnja etaža,
BTC Emporium 
Letališka cesta 3, Ljubljana

POKLIČITE NAS NA

040 778 475

PIŠITE NAM

OSTANIMO V STIKU!

Bodite prvi obveščeni o novostih in aktivnostih. Prijavite se na e-novice.

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle